utorok 15. decembra 2009

Test na pravú lásku


Čast tohto článku som našiel na jednom blogu pri surfovaní a niečo som uprvil, aby sa mi to viac páčilo. Každopádne je určeným chlapom, čo nevedia presne posúdiť, či tá, ktorá je momentálne po ich boku je už konečne tá pravá, tá na celý život a aj pre moju Ivku, ako jedno z vyznaní lásky:). Podľa čoho zistíte, že sa jedná naozaj o osudové stretnutie? Ak teda….

1. dokážete kvôli nej povedať NIE kamarátom, čo idú práve na pánsku jazdu, na futbal alebo len tak na 1, 2 čapované, orosené, osviežujúce, chutné lahodné pivo

2. obeháte v daždi pol mesta, len aby ste zohnali darček na narodky a vôbec vám neprekáža, že ste úplne premočený, v topánkach máte jazero, začínate kýchať a o dva dni ležíte s chorobou v posteli

3. poviete: Jasné miláčik, samozrejme choď! .. ak vám oznámi, že ide len na jednu kávu s kamošom, ktorého nevidela 2 roky. Je úúúplne jedno, že kamoš má 190 cm, husté čierne vlasy, audinu na bruchu nie len tehličky ale ja kachličky). Je to predsa len kamoš

4. poviete: Samozrejme, že si ich kúp! … ak má v košíku už asi 12te šaty, ktoré bude mať na sebe aj tak iba raz

5. dokážete kvôli nej povedať NIE kamarátom, čo idú znova na tú pánsku jazdu, na futbal alebo len tak na 1, 2 čapované, orosené, osviežujúce, chutné lahodné pivo

6. normálne, sám od seba, bez donútenia jej aj … noo preženiem 2 x za týždeň zavoláte a z úst vám medzi rečou vykĺznu slová ako : Ľúbim Ťa, milujem Ťa, chcem si Ťa vziať, chcem byť s tebou navždy a pod.

7. urobíte kvôli nej niečo, na čo by ste bez nej ani len nepomysleli. Ak by to isté urobil nejaký z vašich kamarátov, začali by ste sa mu za to dokonca aj vysmievať. (môže to byť ešte väčšie gesto ako v bode 1 a 6)

8. kvetmi ju prekvapíte nie len v deň narodenín, výročia a podobne, ale dokonca aj v bežný deň. Prinesiete jej ich úplne nečakane, neplánovane. To, že Vám už týždeň pre tým pílila uši tým, že jej kámoška dostala za mesiac od toho svojho už tretiu ružu sa vôbec nepočíta ako nápoveda k tomu, čo by ste mali urobiť.

9. vezmete ju na romantickú večeru a ona sa nenahnevá keď tam čírou náhodou pôjdu práve na veľkoplošnej obrazovke majstrovstvá sveta v hokeji. Vôbec ju nerozhodí, že práve v ten večer je tam na "romantickej večeri" aj väčšina vašich kámošov, ktorí boli včera na pánskej jazde, samozrejme bez Vás. Dokonca s úplným pokojom reaguje aj na to, keď sa po 6tom góle našich sa majiteľ podniku rozhodne čapovať zadarmo a čašníčky si zoblečú tričká. (Ja viem, toto je trošku nadsadené. Naši dajú šiesty gól akurát tak v nejakej treťotriednej PC hre.)

10. počúva Vás celý večer. Počúva ako jej rozprávate zážitky Vašich kámošov z pánskej jazdy, ako Vám vôbec ale vôbec nie je ľúto, že ste tam s nimi neboli, počúva všetko, úplne všetko. Ani raz Vás nepreruší, ani raz Vám neskočí do reči. To, že zároveň pozerá Panelák, a hneď potom Rosamundu Pilcherovú v tom nehrá žiadnu úlohu.

To, že máte pri sebe tú pravú ale spoznáte aj podľa toho, že jej na Vás naozaj záleží, že Vás podrží vždy keď treba, že je v spoločnosti zakaždým Vašou ozdobou, že Vám nerobí scény, keď sa pri vynášaní smetí zakecáte s milou usedou. (23 rokov,blond,90-60-90). To, že ste natrafili na
osudovú lásku spoznáte ale aj podľa toho, že jej chýbate aj 3x za deň a vždy, keď má chvíľu voľna , tak vám zavolá. Nieee nieee… kontrolovanie vyzerá celkom inaaak :-) . Ak namiesto Ja začne používať My, ak Vám kúpi kravatu, tričko alebo košeľu bez toho, aby ste museli byť pri jej výbere, ak si urobí na Vás čas aj v jej nabitom dennom programe.. vtedy máte pri sebe naozaj človeka na celý život.
Ja takú osobu mám a pred nedávnom to bol presne roka pol čo sme sa dali dokopy. Prežili sme polu síce aj veľmi ťažké chvíle, ale vždy stálo za to bojovať.
Mohol by som sem napísať ěšte kopu vecí, pre ktoré ju ľúbim … hmmm naozaj kopu.. pokojne… noo… aj 4 … ale jeden človek mi pred pár rokmi povedal, že: Ak vieš kvôli čomu ľúbiš, vlastne ešte naozaj neľúbiš. Ak niektorá, z vecí kvôli ktorým ju ľúbiš pominie? Čo potom? Prestaneš ju ľúbiť? Budeš ju ľúbiť len na 69%? To sa nedá. Láska je buď na 100 alebo na 0 %
Myslím, že mal pravdu. Takže …ľúbim ju lebo… lebo je proste SUPER!

P.S, Po upozornení od Matúša Vencurika prikladám link na jeho článok z ktorého som kopíroval väčšinu vecí v tomto článku a verejne sa mu týmto ospravedlňujem za svoje neetické chovanie a porušenie kódexu blogera.

Žiadne komentáre: