pondelok 20. októbra 2008

Briti kedysi videli UFO


Briti kedysi videli UFO! Vyplíva to z tajných spisov, ktoré zverejnilo Britské Ministerstvo obrany a Národný archív. Jedná sa konkrétne o 19 spisov hlavne z rokov 1986 až 1992. Podľa britských médií majú práve o tieto roky najväčší záujem pátrači UFO. Ministerstvo obrany priľúbilo, že v najbližších štyroch rokoch zverejní ďalších 100 spisov. Celá Británia je momentálne hore nohami a zaoberá sa len príbehmi o UFO. Niektorí tvrdia, že ministerstvo a Národný archív spravili toto zverejnenie práve preto, aby tím odpútali pozornosť Britov od hospodárskej krízy. Alem mnohí stíhajú sledovať dokumenty natočené o UFO a rovnako aj domácu a svetovú politiku.

V spisoch je viacero informácíí o UFO. Niektoré sú viac, iné menej pravdepodobné. Všetky sú však také, že teoreticky to UFO byť mohlo, no keby niekto chcel šaliť národ múdrych Britov nepochodí. Briti totiž sami nevedia, kd eje pravda. Pretože keby to UFO bolo, každý, by to priznal. Britská tajná služba, Národný archív a Ministerstvo armády však vo vyšetrovacích správach len vymenovali, že čo to nie je. Ale čo to je, to už nenapísali. A tak sa môže naozaj jednať aj o UFO.

Ja sám, neviem, či to UFO bolo, alebo nie, ale rozhodne viem, že mimozemšťania existujú. Veď si len zoberte, taký malý príklad. V našej Slnečnej sústave máme 8 planét. (Pluto sa už neráta, lebo ho vylúčili.) A na jednej z ôsmich je život. Predpokladajme, že vo vesmíre, je miliarda Sĺnk. My ich vidíme ako hviezdy. A to, že ich je miliarda, je blbosť, lebo všetci vieme, že ich je viac. A rovnako predpokladajme, že okolo každého takého "Slnka" je opäť, tak ako u nás 8 planét. Čo je samozrejme opäť blbosť, pretože ich je určite viac. A teraz jednoduchá otázka. Je aspoň na jednej planéte z 8 OOO OOO OOO planét život? Za predpokladu, že na jednej z ôsmich planét život je? Myslím, že nad touto odpoveďou nemusí nikto dlho uvažovať, a že na vyrátanie tejto úlohy nepotrebuje štátnicu zo štatistiky.

P.S.: Na môj videoblog som hodil špeciálne kôli tomuto článku jedno video. Oplatí sa pozrieť!!!

1 komentár:

Livusha povedal(a)...

O tom, ze existuje vo vesmire zivot nepochybujem. V akej forme - to nevie zatial nikto. Preto sa len zasmejem na rozpravkach s ufami.
Prevazne ide o fotomontaze a velmi sikovnych ,,kameramanov".

A co sa Spojeneho kralovstva tyka - pripomina mi to pripad Roswell 1947. :D