pondelok 18. októbra 2010

Prvé rande - originalita

V tejto časti nebudeme nostalgicky spomínať na to, aké to bolo pred XY rokmi, keď sme svoju prvú polovičku nesmelo pozvali na nanuk do miestneho obchodu, alebo na pukance do mesta, uveličene na ňu pozerali, hovorili si, že toto je tá prvá láska a rozmýšľali nad tým, ako ju chytiť za ruku, poprípade dať pusu a ako konečne už kurva drát prerušiť to trápne 15 minútové ticho!

Myslím, že tieto veci máme všetci za sebou, sklamanie prvej lásky vystriedalo sklamanie lásky druhej a tak to išlo po neviem aké veľké číslo. A tá pravá stále nič. Možno, že ste s ňou aj chodili, ale neprebudili ste v nej to, čo ste chceli vidieť.

Prvému rande predchádza dohodnutie miesta a času stretnutia. Čas vyberáte spoločne, pokiaľ chcete nakloniť šťastenu na svoju stranu, využite selektívnu metódu. Tá spočíva v tom, že zámerne jej neposkytnete čas, ktorý vám nevyhovuje a dávate jej ako možnosť najprv začiatok koniec týždňa, potom pon-uto, alebo stvrtok, piatok a tak postupne selektujete až sa dostanete k tomu, že rande bude v piatok o osmej večer. NEOPOVÁŽTE SA TENTO TERMÍN MENIŤ! A už vobec sa neopovážte meškať. 3 hodiny pred stretnutím si nič neplánujte, aby ste to učite stihli. Aj keď tie 3 hodiny presedíte doma pri futbale, alebo pri pivku s kamarátmi. Ale budte pripravený. Miesto si vyberá vačšinou žena. Vždy jej dajte tú možnosť. Aj keď nakoniec rozhodntete vy. Majú radi, keď "sú na koni". Pokiaľ vám povie, že miesto vyberte vy, budte kreatívny. Chce vás otestovať. Tým, čo vyberiete vás odhaduje. Neopovážte sa ju zobrať na svoje obľubené miesto. Poznáte tam veľa ľudí, slušnosť káže zoznámiť ju s nimi, čo sa jej nemusí páčiť, može si pripadať, že hneď na prvom rande ju ukazujete kamarátom, ako nové auto. Ak ju nezoznámite, tak ste grobian, ktorý sa nevie správať. Kino je ako prvé rande blbosť. Na prvom rande sa chce o vás žena dozvedieť čo najviac a chce vám o sebe niečo povedať. Na to sú super kaviarne, výlety, reštaurácie. Záleží od toho, čo ste za typy a aké je počasie. Do auta ku vám asi zatiaľ nesadne, vyskúšajte niečo zaujímavé, suši, ochutnávku vín, prehladku galérie.

Prišla hodina H. Vy ste na stretnutí 15 minút pred jeho začiatkom. Pokiaľ te si vybrali pred tým, že osoba, s ktorou ide na rande slečna nie ste vy, ale niekto iný (niekto z prvého článku) tak ňou budte! Hrať musíte až do konca. Ste správne oblečnený, umytý, jemne navoňaný. Čítajte noviny, alebo knihu. Ženy milujú vzdelaných mužov a rovno možte začať rozprávať o knihe, alebo o najnovších veciach z novín. Ukážte jej, že viete povedať aj rozvitú vetu, že máte vlastný názor. POZORNE JU POČÚVAJTE. Vtipne reagujte. Nebudte dotieravý a nerozprávajte o svojích úspechoch. To ich zatiaľ nezaujíma, vaše úspechy im sú jasné podľa vášho oblečenia a správania. Pýtajte sa. Hľadajte spoločné témy. Nevynechajte trápne zážitky z detstva a určite spomente prázdniny u babky na vidieku. Pýtajte sa. Skúste ju zaujať niečim. To je jedno čím. Potrebuje vedieť, že nie ste žiaden suchár, ale človek, ktorý sa vie baviť, vie si spraviť srandu sám zo seba. Ale zase zo seba nerobte blbečka.

80:20 - to je jedno veľmi zlaté pravidlo. Hovorí sa, že za 20% času spravíte 80% vecí a za zvyšných 80% času dokončíte tých 20% vecí. Viac krát som to pozoroval a naozaj to fungovalo. Pri prvom rande platí, že 80% času má hovoriť partnerka a 20% vy. Váš čas je na to, aby ste sa pýtali a reagovali. Nie zase ako na výsluchu. Má to byť dialóg. Ale predsa ju nechajte porozoprávať o otravnom šéfovi a iných veciach. Netvárte sa pri tom znudene. Udržiavajte očný kontakt, prikivujte a usmievajte sa. Žena potrebuje mať istotu, že ju počúvate sústredene. Pokiaľ ju mať nebude, bude ticho. Keď sa tak dokážete tváriť a pritom myslieť na riešenie pracovného problému, máte to vyhrané.

Po príjemnom večeri je rad na rozlúčku, opýtajte sa, či ju netreba odniesť, odprevadiť domov. Ak povie nie, mierne naliehajte. Ak však bude neoblomná, netlačte ju do toho. Potrebuje vidieť, že sa jej viete prisposobiť a že aj jej rozhodnutia sú pre vás doležité. Rozlúčte sa s ňou. Slušne, s dúfaním skorého videnia. Jemne jej pohladte ruku. Sledujte, ako sa tvári. Ak si myslíte, že je vhodná chvíľa, nadišiel čas na prvý bozk. Neopovážte sa na ňu vrhnúť. 80:20 :) naklonte k nej hlavu, pery pripravené na bozk. Nie našpúlené, ako keď pijete pivo z fľaše. Ona musí cítiť, že to chcete. prejdite vzdialenosť 80% smerom ju nej. Zvyšných 20% je jej práca. Dajte jej čas na rozhodnutie. Pokial ste boli dnes večer úspešný, tak bozk príde rýchlo. Bude sladký a omamný. A ak ste boli naozaj kráľ, bude nasledovať pozvanie na čaj, alebo horúcu čokoládu ku nej domov na dobrú noc. Ak nie, nič sa nedeje, aj zajtra je deň. Nezabudnite na sms na dobrú noc. Ale nie 30sms a 9 telefonátov ako nadržaný teeneger. Jedna smska a nechajte to tak. Ona odpíše. Práve rieši s najlepšou kamarátkou, čo má odpísať a ako to bude ďalej :)

A nezabudnite - už len to, že si s Vami vyšla na rande je znamením toho, že zatiaľ ste boli úspešný! :)

Do zamilovania priatelia! :)

Žiadne komentáre: