nedeľa 28. septembra 2008

Vikend: Legnava...


Po niekoľkomesačnom plánovaní a dohadov sme sa s partiou vybrali tento víkend na chatu v obci Legnava. Najprv ale, kde Legnava vlastne je..:P

Legnava je malá, zastrčená dedina pri poľských hraniciach neďaleko obce Plavnica, ktorá je 10km od Starej Ľubovne. Na chate som bol ako každý rok a ako na takmer každej chate s Myhaľom a Majkou. Zuzka chýba, lebo je v Nemecku. Takže Zuss, toto bola naj Legnava za posledné roky:) . Okrem nás tam bol aj Lukáš a ďalšie dve Majky.

My chalani sme pravidelne behali po kopcoch a rozprávali sa o všetkom, zatiaľ čo si baby lakovali na chate nechty. Večer bola menšia párty a ďalší deň sa to opakovalo. Taká klasická chatka.

A zaujímavosti? Jedna holka bola dosť na mäkko z toho, keď mňa a Lukáša videla močiť do potoka. Lukáš skoro zjedol hada. Slepúch ktorého Lukáš skoro zjedol nie je had, ale niečo iné, pretože nemá znaky hada. Že vraj to je obojživelník. Chevrolet Spark s piatimi ľudmi a batožinou a 0,8 litrovým motorom dokáže ísť 140 km/h. Šalvia divotvorná je blbosť. 50 ročný obyvateľ Legnavy ,s ktorým sme sa bavili a Lukáš bol u neho doma, sa sám stará o imobilných rodičov. Podľa miestnej krčmárky kupuje každý deň liter pálenky pre seba a rodičov. A Sám nám povedal, že zbiera a pravidelne konzumuje lysohlávky. Oplatí sa pozrieť si stránku http://www.biotox.cz ktorá sa venuje nielen lysohlávkam. Sázky a dostihy nie je dobrá hra na chatu, kde sa konzumuje alkohol. Latrína je lepšia ako normálny záchod.

A samozrejme, fotky očakávajte na mojom webalbume http://www.bilko.salem.sk. Keď ich dostanem, okamžite ich začnem hádzať na net.

Zuzka, chýbala si nám tam. Keď pošleš sms, alebo mail, tak ti podrobne opíšeme, Čo a ako sa dialo :) .

Žiadne komentáre: